Find handyman her

finddinhandyman

Som udgangspunkt er det gjort super let at finde og komme i kontakt med en lokal handyman, blot ved at indtaste sit postnummer kommer man let frem til hvad der ligger nærmest. Det samme gælder for den selvstændige handyman, ved at blive oprettet i registeret vil man let kunne blive synlig for de nærmeste potentielle kunder, alt dette er med henblik på at arbejdskraften bliver så lokal som muligt, handyman’en sparer tid, og kunder sparer penge.

 

nogetforalleNoget for enhver handyman

Her på siden tilbydes der alt lige fra gør-det-selv tips til downloads der kan hjælpe dig på vej med dit projekt. Som et bidrag til den private gør-det-selv handyman er video sektionen også værd at kaste et blik på. Du kan både se videoer der omhandler arbejde med træ, eller bruge vores lysberegner og selv finde ud af hvor meget du sparer om året ved at følge nogle simple gode råd.
Alt dette finder du oppe i menuen under “Arkiv

Fællesskab

community

Alle er velkomne til at deltage på det plan og med engagement de nu ønsker, i vores spørgsmål og svar forum kan alle byde ind med hvad de nu ønsker. Skulle man have spørgsmål til et emne er det bare at finde en passende kategori og spørge løs. Enten vil Lokal-Multiservice.dk svare eller også kan du være heldig at der sidde andre på siden som er velinformeret omkring emnet. Desuden er siden her forbundet med vores facebook-side som hele tiden holder folk orienteret omkring aktiviteten her på siden. Desuden er det muligt at kommenterer på opslag herinde via sin egen facebook-konto.

Permanent link til denne artikel: http://www.handymayn.dk/site/find-din-handyman-her/

Udvalgt Video – Verdens bedste tømrer.

Permanent link til denne artikel: http://www.handymayn.dk/site/verdens-bedste-tomrer/

Luk Vindue

Vil du gerne være med?


Ved at trykke "Synes godt om" os på facebook kan du nemt følge
med som nogle af de første når der sker nye ting her på siden!